Lid worden?


Wat kost het


De contributie is voor 1 jaar. Als u bijvoorbeeld op 1 oktober 2016 lid wordt dan bent u gewoon lid tot 1 oktober 2017. Daar betaalt u dan als (bijvoorbeeld) algemeen lid 25,- voor.
Omdat het handiger is voor de administratie om de administratie van 1 januari tot 1 januari het jaar erop te laten lopen, krijgt u later in het volgend jaar 2017 dan ook de vraag per mail of u lid wilt blijven/worden van dat stukje van 1 oktober 2017 naar 31 december 2017.
Als u dat dan straks ook zou willen dan betaalt u daar uiteraard alleen voor die 3 maanden dus 6,25 . Na 2017 loopt het lidmaatschap dan van 1 januari tot 1 januari.
U betaalt dus nooit voor een periode dat u geen lid bent. Dus bijv. nu 25,- tot eind dit jaar en volgend jaar weer opnieuw 25,-
U kunt dus gewoon lid worden wanneer u wilt zonder dat u in een nieuw jaar weer de volle contributie moet betalen.

 

Uitleg over de kosten:
 

Dit jaar 2022 ondersteunt VVTN al haar leden (ivm corona), oud en nieuw in de vorm van 6 maanden GRATIS lidmaatschap!

U betaalt dus voor het jaar 2022 slechts de helft van de normale contributie zoals hieronder vermeld.

De normale contributies voor de lidmaatschappen zijn onderstaande bedragen:

 

• Algemeen Lid €25,-
• Lid Rasspecialist €30,-
• Lid Trimsalon €45,-
• Lid Toptrimsalon €60,-

• Lid Toptrimmer €60,-

 

VVTN is door de belastingdienst vrijgesteld van de btw plicht dus bovenstaande bedragen zijn vrij van btw. Bedrijven kunnen dan ook geen btw terugvragen.

 

Wanneer men zich voor meerdere lidmaatschappen aanmeldt krijgt men bij het 2e , 3e en 4e lidmaatschap 10% korting op het laagste bedrag.

 

 

Leden Login

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
  Wachtwoord vergeten?